My Melle 

Hvem er jeg ( tidligere navn Hellena Rosali ) 

Jeg er uddannet holistisk kostvejleder, og har en uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Derudover er jeg uddannet energiterapeut v/ Katrine Birk. Jeg har arbejdet professionelt med 

naturlig helbredelse og balancering af kroppen siden 2011 – både 1:1 og i gruppeforløb. Alt i alt har jeg samlet studeret i menneskekroppen i 10 år, og så er jeg tidligere kok.

 

Jeg ejer en virksomhed, hvor jeg hjælper dig til at finde naturlig sundhed og livskraft, så du kan leve et liv i balance, både fysisk, mentalt og spirituelt. Min store passion er at opleve og være en del af din livstransformation.

 

For mange år siden stod jeg i ”ingenmands land” sammen med min søn. Vi var begge to alvorligt syge, og ingen kunne hjælpe os. Jeg besluttede mig for at finde andre veje, mere naturlige veje, end dem vi blev tilbudt, og efter mange års studier og uddannelse fik vi kæmpet os tilbage til livet og selvhelbredelse via naturlige metoder. 

 

I dag er jeg glad for at kunne hjælpe andre til at opnå samme selvhelbredelse, som jeg selv skabte for min søn og mig. Min store passion ligger i at befri kroppen fra ubalancer ved at afdække og fjerne årsagen, ikke blot symptombehandle. Sammen med hver enkelt klient finder vi frem til den livsstil, der skal til, for at skabe varige resultater og en alderdom uden symptombehandlende medicin. 

En del af min rejse har gjort at jeg via numerologiens verden, valgte i 2021 at ændre mit navn til My Melle.

HE Støvet blå-01.png
IMG_3610.JPG